kira-laktionov-vihtywft0j4-unsplash
luuk-timmermans-2rffgyqrzvk-unsplash
joel-de-vriend-xdzvq0_bwys-unsplash
gautam-krishnan-fdiduynqjsq-unsplash
redcharlie-zew5iy6vy-s-unsplash_2
Beste Prijsgarantie
 — 

Ontdek Uithoorn en omgeving !

 

Uithoorn behoort tot de Stadsregio van Amsterdam en bied voor eenieder wat wils. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de kilometers fiets- en wandelroutes. Het groene Hart ligt tussen Amstelveen en het Amsterdam Rijn kanaal.


Uithoorn ligt Aan De Amstel met een jachthaven waar je ook een bootje kunt huren. Vanaf de Amstel vaar je zo naar Amsterdam of Vinkeveen.


Op enkele kilometers van Uithoorn vind je de Vinkeveense plassen, een populaire watersportplaats. Aan en op het water zijn tal van recreatiemogelijkheden aanwezig, waar gezwommen kan worden en bootjes te huur zijn


De Vinkeveense plassen biedt verschillende jachthavens met ligplaatsen, water- en stroomvoorzieningen, douches en restaurants. De Vinkeveense plassen zijn ook verbonden met de Amstel.


Op 2 km van Uithoorn bevindt zich de bloemenveiling Aalsmeer. Hier bepalen we elke ochtend de wereldprijs voor bloemen en planten op 1 miljoen vierkante meter.


Een bezoek aan de hoofdstad Amsterdam mag natuurlijk niet ontbreken! Deze stad staat vol met gezellige cafeetjes, restaurants, boetiekjes, winkels maar ook met wereldberoemde gebouwen en musea zoals het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. Niet voor niets is Amsterdam een ​​van de meest populaire steden van Europa!