Beste Prijsgarantie
 — 

Annulering van hotelaccommodatie

Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

Tot wanneer kan ik kosteloos annuleren?
U kunt alle type reserveringen, m.u.v. non-refundable en early-birds, kosteloos annuleren tot 24 uur voor aankomst.

Welk tijdstip wordt er bedoeld met '24 uur voor aankomst'?
Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor de check-in-tijd van 15.00 uur.

Wat is een non-refundable reservering?
Dit is een reservering welke u direct tijdens het boeken online dient af te rekenen en welke vervolgens niet meer geannuleerd dan wel gewijzigd kan worden.

Waarom zou ik kiezen voor het non-refundable tarief?
Omdat u afstand doet van flexibel annuleren en de reservering direct online betaalt geven wij u een korting. Het non-refundable tarief is hiermee altijd het voordeligste tarief beschikbaar.

Wat is een early-bird reservering?
Dit is een reservering met een extra scherp tarief voor de vroege boeker, welke direct online betaald dient te worden. Dit tarief kan niet kosteloos worden geannuleerd of gewijzigd.

Wat is een last minute reservering?
Een last minute is een reservering met een scherp tarief, dat op korte termijn geboekt wordt. Dat wil zeggen dat de geboekte overnachting binnen 5 dagen zal plaatsvinden op moment van boeken. Last minutes vindt u enkel op een last minute-pagina en niet tussen de arrangementen, kamers of andere acties.